Betaling og vilkår

Honorar uden lægehenvisning

Første individuelle samtale (1 time): 1200 kr.

Anden og efterfølgende individuelle samtaler (50 minutter): 1100 kr.

Pårørendesamtale (1 time): 1200 kr.

PTSD-samtale (1 1/2 time): 1700 kr.

Sundhedsforsikring m.m.

Mange har gennem deres forsikringsselskab en sundhedsforsikring, som helt eller delvist betaler et psykologforløb op til 10-12 samtaler. Nogle har gennem deres arbejdsplads en sundhedsforsikring, der giver ret til samme antal psykologsamtaler. Jeg samarbejder med Danica, Dansk Sundhedssikring, Pensam og Skandia. Er du sundhedsforsikret i et andet forsikringsselskab, kan det være en god ide at undersøge det hos din sundhedsforsikring, inden du tager kontakt til mig.

Mange har gennem deres indbo/familieforsikring mulighed for at få tilskud til krisehjælp. Kontakt dit forsikringsselskab for at høre nærmere.

Er du medlem af Sygeforsikringen danmark, som jeg samarbejder med, kan du muligvis få tilskud til samtaler. Du kan læse mere om Sygeforsikringen danmarks regler her.

Lægehenvisning med tilskud fra sygesikringen

Jeg modtager klienter henvist fra praktiserende læge med tilskud fra sygesikringen til psykologhjælp i min klinik i Dragør. Har du en henvisning fra din læge, er du velkommen til at ringe til mig på 50931463 mhp. at aftale en tid. Fremmøde efter aftale i klinikken i Dragør. Det er også muligt og en rettighed at få samtaler gennem videokonsultation.

Vilkår

For selvbetalere og lægehenviste klienter med tilskud fra sygesikringen: Betaling via MobilePay eller kontooverførsel umiddelbart efter hver session. 

Afbud

For lægehenviste klienter skal afbud ske senest kl. 12 dagen før samtalen. Ved afbud efter kl. 12 dagen før samtalen eller ved udeblivelse, betales der første gang et afbudsgebyr på kr. 385,59. Ved anden og efterfølgende afbudsgebyr er afbudsgebyret på kr. 771,18

Ved første samtale er egenbetalingen kr. 462,42, ved de efterfølgende samtaler er egenbetalingen kr. 385,59.

For forsikringsklienter og selvbetalere skal afbud ske senest 24 timer før den aftalte session, ellers betales fuldt honorar for sessionen (1200 kr. ved første samtale og 1100 kr. ved de efterfølgende).

HUSK AT MEDBRINGE DIT SYGESIKRINGKORT HVIS DU ER LÆGEHENVIST VIA SYGESIKRINGEN